• TRESOR PER COMPARTIR, UN

    CONOVER, CHRIS EDITORIAL JUVENTUD Ref. 9788426131652 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Heus ací un conte autèntic, a la manera dels contes clàssics de veritat, amb unes il·lustracions meravelloses. Conta la història d'un lleó, de nom Crinera Daurada, que governava un imperi de felins, en el qual no hi havia llibres. L'emperador no sabia llegir ni escriure, ni tan sols posar el seu nom...
    Dimensions: 310 x 265 x 1 cm Peso: 702 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-261-3165-2
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/10/2000
    • Any d'edició : 2000
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : CONOVER, CHRIS
    • Número de pàgines : 32
    • Col·lecció : ÀLBUMS IL·LUSTRATS
    Heus ací un conte autèntic, a la manera dels contes clàssics de veritat, amb unes il·lustracions meravelloses. Conta la història d'un lleó, de nom Crinera Daurada, que governava un imperi de felins, en el qual no hi havia llibres. L'emperador no sabia llegir ni escriure, ni tan sols posar el seu nom, perquè es pensava que no calia. Posseïa un palau magnífic i cofres plens d'or, però hi havia una cosa que el preocupava molt. Havia sentit dir que un altre governant , l'Ós de Plata, vivia en un altre gran palau, tot voltat d'un estrany tresor. Un bon dia, Crinera Daurada i la seva esposa tingueren un fill, que nasqué amb un do especial: tenia ales! Al cap de poc temps el lleonet començà a volar i vet aquí que tot volant, volant, arribà fins un país desconegut...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.