• PIRATES DE L'ILLA CALAVERA, ELS

    DUDDLE, JONNY EDICIONS DEL PIRATA Ref. 9788417207083 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Quan la Matilda se’n va de vacances amb els seus amics pirates, els Jolley-Rogers, els altres pirates no es deixen enredar; no és una autèntica pirata, és una noia de secà! Podrà fer-se valer davant dels pirates de l’Illa de Calavera?I podran resoldre el misteri de l’or perdut del boig d’en Jack McC...
    Ancho: 287 cm Largo: 247 cm Peso: 250 gr
    Disponible
    15,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-17207-08-3
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/10/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : DUDDLE, JONNY
    • Traductores : CUSSÓ GRAU, BERNAT
    • Número de pàgines : 40
    • Col·lecció : ÀLBUMS IL·LUSTRATS
    • NumeroColeccion : 06
    Quan la Matilda se’n va de vacances amb els seus amics pirates, els Jolley-Rogers, els altres pirates no es deixen enredar; no és una autèntica pirata, és una noia de secà! Podrà fer-se valer davant dels pirates de l’Illa de Calavera?
    I podran resoldre el misteri de l’or perdut del boig d’en Jack McCaos?
    Els pirates de l'Illa Calavera té un mapa de l'illa del tresor al revers de la jaqueta (sobrecoberta) i un increïble desplegable a l'interior.
    El sentit de l'humor d'aquest llibre es fa palès constantment i és que els pirates troben increïble i inacceptable que la Matilda tingui les dents tant blanques, que mengi amb forquilla i ganivet i que tingui els cabells tant nets! Però què són aquests modals?
    Després de guanyar el premi a millor àlbum il·lustrat amb el llibre "Els meus veïns pirates", en Jonny Duddle, il·lustrador de Harry Potter ha creat aquest espectacular àlbum il·lustrat amb unes il·lustracions plenes de detall i molt sentit de l'humor.
    També és autor de "Gegantosaure" i "L'Enfonsa Pirates".

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.