• MEZCLADOS. UNA HISTORIA DE COLORES

    UNA HISTORIA DE COLORES

    CHUNG, ARREE OCEANO TRAVESIA Ref. 9786075276618 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Al inicio sólo los había de tres colores: rojos, azules y amarillos. Todos vivían en armonía, hasta que un día, a uno de los rojos se le ocurrió proclamar: “Los rojos son los mejores”… y se armó un escándalo: obviamente ni los azules ni los amarillos estaban de acuerdo. Pelearon entre sí y decidiero...
    Dimensions: 221 x 285 x 10 cm Peso: 450 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    14,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-607-527-661-8
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 14/02/2024
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : CHUNG, ARREE
    • Número de pàgines : 36
    • Col·lecció : LOS ALBUMES
    Al inicio sólo los había de tres colores: rojos, azules y amarillos. Todos vivían en armonía, hasta que un día, a uno de los rojos se le ocurrió proclamar: “Los rojos son los mejores”… y se armó un escándalo: obviamente ni los azules ni los amarillos estaban de acuerdo. Pelearon entre sí y decidieron levantar muros para dividirse y establecer de manera más clara sus diferencias. Parecía que no había marcha atrás, los colores estaban irremediablemente separados. Pero un día un amarillo, un azul y un color nunca antes visto decidieron cambiar las cosas…

    Un libro sobre el color, la tolerancia y la importancia de celebrar las diferencias.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.