• PEQUEÑO SAUL, EL

    SPIRES, ASHLEY TAKATUKA Ref. 9788416003884 Altres llibres del mateix autor
    El Pequeño Saúl no es un pirata como los demás. Es más bien bajito, le gusta repartir dulces y tiestos con flores, se ha tatuado un conejo en el brazo y prepara un pastel de piña delicioso. El Pequeño Saúl está hecho para cantar canciones de mar, no para blandir una espada. Hacerse el duro no va con...
    Ancho: 200 cm Largo: 255 cm Peso: 250 gr
    Esgotat
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-16003-88-4
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/05/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : SPIRES, ASHLEY
    • Traductores : MANUEL-RIMBAU MUÑOZ, ROSER
    • Ilustradores : SPIRES, ASHLEY
    • Número de pàgines : 40
    El Pequeño Saúl no es un pirata como los demás. Es más bien bajito, le gusta repartir dulces y tiestos con flores, se ha tatuado un conejo en el brazo y prepara un pastel de piña delicioso. El Pequeño Saúl está hecho para cantar canciones de mar, no para blandir una espada. Hacerse el duro no va con él. En la Escuela de Piratas aprendió que para los piratas solo hay tres cosas importantes: su barco, hacerse el duro y acumular tesoros. Intenta demostrar que para él también son cosas fundamentales, pero el resto de piratas de El Calamar Oxidado no tarda en darse cuenta de que el Pequeño Saúl es diferente. Después de decidir deshacerse de él a la manera más pirata posible, lanzándolo por la borda, se darán cuenta de que con sus propias habilidades el Pequeño Saúl era también un pirata importante para la vida en el barco. Tocará ir entonces a su rescate.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.