• ARA SÍ QUE TOCA!

    JORDI PUJOL, EL PUJOLISME I ELS SUCCESSORS

    ÁLVARO, FRANCESC-MARC EDICIONS 62 Ref. 9788429752953 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquest llibre mostra el paisatge polític de la Catalunya de finals del segle xx i començaments del segle XXI i explica un moment concret de transcendència històrica: el de la retirada de Jordi Pujol,  l'últim gran polític de la transició democràtica. Entre 1992 i 2002 es produeix un complex i llarg ...
    Ancho: 152 cm Largo: 226 cm Peso: 395 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    23,20 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-297-5295-3
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/04/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : ÁLVARO, FRANCESC-MARC
    • Número de pàgines : 352
    • Col·lecció : NO FICCIÓ
    Aquest llibre mostra el paisatge polític de la Catalunya de finals del segle xx i començaments del segle XXI i explica un moment concret de transcendència històrica: el de la retirada de Jordi Pujol,  l'últim gran polític de la transició democràtica. Entre 1992 i 2002 es produeix un complex i llarg procés d'intrigues, batalles, pactes, traïcions, apostes i decisions imprevistes que van lligades a  l'intent de mantenir un projecte i un liderat.El patriarca de CiU ha estat, a la vegada, tap i interruptor de la seva successió: ha apostat per la generació dels seus néts polítics, ha frenat els seus coetanis i ha fet servir tots aquells que se li han acostat. Aquestes pàgines aborden, mitjançant una extensa i rigorosa investigació periodística, tot allò que hi ha darrere de l'escenari del pujolisme, així com les claus per entendre el com i el perquè d'aquest final de regnat i del futur immediat que anomenem postpujolismeAmb les seves llums i ombres, presenta el veritable rostre de dotzenes de personatges decisius i revela, amb detallisme i profunditat, moltes escenes que fins avui han restat en el secret del poder.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.