• CAFARNAÜM

    SUBIRANA, JAUME BROMERA Ref. 9788490267233 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    PREMI D'ASSAIG MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTAConten que l'any 1947, quan només en portaven ocho de paz i Evita Perón es passejava per Espanya com ara els clenxinats apòstols de la desintegració, Josep Pla li va recomanar a Néstor Luján: «Tingui paciència, llegeixi els escèptics, obri un dietari».*Pa...
    Ancho: 150 cm Largo: 232 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    22,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9026-723-3
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/01/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : SUBIRANA, JAUME
    • Número de pàgines : 248
    • Col·lecció : TEXTURES
    • NumeroColeccion : 26
    PREMI D'ASSAIG MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA



    Conten que l'any 1947, quan només en portaven ocho de paz i Evita Perón es passejava per Espanya com ara els clenxinats apòstols de la desintegració, Josep Pla li va recomanar a Néstor Luján: «Tingui paciència, llegeixi els escèptics, obri un dietari».
    *

    Paro la taula i la cadira al mig de l'habitació i faig girar una mica les làmines de la cortina, buscant la millor il·luminació natural. [...] Com el geògraf de Vermeer, cadascú a tocar de la finestra d'allà on ha anat a parar per uns anys o per uns dies.
    *

    Fico la mà a la butxaca i en trec unes claus que no són les meves.

     
    «Subirana té una gràcia com a prosista que només reconeixem en els poetes», Enric Bou.
     
    «A tot respon amb perspicàcia i sensibilitat. I sense tòpics», Gerard Vergés.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.