• ECONOMIA, ECOLOGIA Y SOSTENIBILIDAD EN LA SOCIEDAD

    NAREDO PEREZ, JOSE MANUEL SIGLO XXI DE ESPAÑA Ref. 9788432310447 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En los últimos tiempos preocupa cada vez más que la civilización industrial esté sometiendo a la Tierra a ritmos de explotación y deterioro que se revelan ?insostenibles?. ¿Hasta qué punto ello es así? ¿Disponen las ciencias del ?oikos? del aparato conceptual y estadístico adecuado para precisarlo? ...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Esgotat
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-323-1044-7
    • Encuadernació : DESCONEGUT
    • Data d'edició : 17/08/2017
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : NAREDO PEREZ, JOSE MANUEL
    • Número de pàgines : 232
    • Col·lecció : VARIOS SIGLO XXI
    En los últimos tiempos preocupa cada vez más que la civilización industrial esté sometiendo a la Tierra a ritmos de explotación y deterioro que se revelan ?insostenibles?. ¿Hasta qué punto ello es así? ¿Disponen las ciencias del ?oikos? del aparato conceptual y estadístico adecuado para precisarlo? ¿Cómo influye o puede influir la ciencia en la toma de decisiones? ¿Se está reconvirtiendo la sociedad industrial hacia bases más ?sostenibles?? ¿Cuáles son los requisitos para que tal cosas ocurra? El presente libro trata de responder a estas preguntas. Se analiza el interés que para ello tienen los planteamientos de la economía, la ecología y la termodinámica, abriendo camino hacia una reflexión económica abierta y transdisciplinar. Se precisa sobre lo que pueden aportar la ciencia cuantitativa y las consideraciones institucionales en la toma de decisiones económicas. Se reflexiona sobre la incidencia de la especie humana sobre la Tierra, haciendo hincapié en los problemas que suscita la creciente urbanización. Finalmente se ofrece una síntesis planetaria del metabolismo de la presente sociedad industrial.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.