• CONTRA LA FAM I LA GUERRA

    OLIVERES, ARCADI ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103771 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    QUARTA EDICIÓTotes les reflexions d’Arcadi Oliveres sobre les desigualtats i els conflictes del món en un sol llibre.Un ideari que desmunta les teories del capitalisme més salvatge.Els ingressos de les 50 empreses més grans del món són més elevats que la renda conjunta de 160 països i la despesa mil...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    14,80 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-96103-77-1
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/03/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : OLIVERES, ARCADI
    • Número de pàgines : 152
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • NumeroColeccion : 08
    QUARTA EDICIÓ



    Totes les reflexions d’Arcadi Oliveres sobre les desigualtats i els conflictes del món en un sol llibre.

    Un ideari que desmunta les teories del capitalisme més salvatge.

    Els ingressos de les 50 empreses més grans del món són més elevats que la renda conjunta de 160 països i la despesa militar mundial és 20 vegades superior als diners necessaris per eradicar la fam. El món es divideix entre els que hi guanyen i els que hi perden, perquè, tal com diu Arcadi Oliveres, farien falta tres planetes com el nostre si tothom tingués el nivell de vida d’un europeu.
    La fam i la guerra s’han convertit en problemes endèmics, aparentment inevitables. Però amb el seu discurs pedagògic, crític i personal, Arcadi Oliveres combina estadístiques i evidències per desemmascarar i denunciar les estructures, els processos històrics i els interessos que s’amaguen darrere els conflictes i les desigualtats. El seu ideari desmunta les teories del capitalisme més salvatge i proposa tot un món d’alternatives viables.



    Arcadi Oliveres

    Barcelona (1945), és doctor en Ciències Econòmiques, professor del departament d'Economia Aplicada de la UAB i president de Justícia i Pau. És president del Consell Català del Foment de la Pau, de la Fundació Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat del Vallès, de FOCIR i de l'Associació Lectura Fàcil. És membre actiu de la Societat Catalana d'Economia, d'ATTAC i del patronat del Casal d'Europa de Sabadell.

    Expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i economia de defensa, també imparteix nombroses classes de màsters i postgraus en cooperació i desenvolupament. Col·labora habitualment en moviments socials i en publicacions solidàries.

    En el terreny editorial, ha col·laborat en ¿Quién debe a quién? Deuda ecológica y deuda externa (Barcelona, 2003), Aldea Global, Justícia Parcial (Barcelona, 2003), El ciclo armamentista en España (Barcelona, 2000) i Nord-sud, diagnòstic i perspectives (Barcelona, 1988). En solitari ha publicat Contra la fam i la guerra (Angle Editorial, 2004) i Un altre món (Angle Editorial, 2006).



    Arcadi Oliveres presenta 'El meu camí cap a la utopia'



    target='_blank'>COMPRA CONTRA LA FAM I LA GUERRA EN E-BOOK

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.