• TOMÀS GARCÉS, ENTRE L'AVANTGUARDA I EL NOUCENTISME

    MANENT, ALBERT EDICIONS 62 Ref. 9788429749588 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquesta biografia de Tomàs Garcés pretén abastar tots els aspectes de la seva vida i de la seva obra com a escriptor, advocat, professor a l'exili, traductor, promotor cultural, periodista, etc. Tanmateix els aspectes literaris hi són predominants perquè el poeta, que algú ha anomenat "el benjamí de...
    Ancho: 150 cm Largo: 225 cm Peso: 347 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    13,60 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-297-4958-8
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/10/2001
    • Any d'edició : 2001
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : MANENT, ALBERT
    • Número de pàgines : 192
    • Col·lecció : BIOGRAFIES I MEMÒRIES

    Aquesta biografia de Tomàs Garcés pretén abastar tots els aspectes de la seva vida i de la seva obra com a escriptor, advocat, professor a l'exili, traductor, promotor cultural, periodista, etc. Tanmateix els aspectes literaris hi són predominants perquè el poeta, que algú ha anomenat "el benjamí dels noucentistes", acapara bona part de l'horitzó biogràfic. Com a advocat, Garcés va sobresortir per la seva ciència jurídica i la seva ètica; com a periodista va publicar més de mil articles, sobretot al diari La Publicitat. Alhora va ser íntim amic i orientador de dos poetes ben diferents: Joan Salvat-Papasseit i Josep-Sebastià Pons. Garcés va passar de puntetes per l'avantguarda i, entrant en el neopopulisme, va evolucionar cap a un postsimbolisme molt personal, cristal·lí i madur. Cal no oblidar els seus assaigs i la crítica literària, que en part són el reflex de la seva sensibilitat poètica la qual el va dur també a ser un bon traductor de lírics italians i gallecs.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.