REOBERTURA A PARTIR DE L’11 DE MAIG

01/05/2020
  • Reobertura a partir de l’11 de maig: 

     

    Llibreria Contijoch anuncia que a partir de l’11 de maig torna a obrir les portes al públic oferint els serveis habituals.

     


    Durant la setmana del 4 al 8, les persones que hagin realitzat alguna compra a través del portal Llibreries obertes, podran passar a buscar els llibres de 10h a 13,30h sota cita prèvia trucant al 938512380 o 638779470.

     

    La pàgina web seguirà operativa amb el servei d’entrega a domicili i en breu oferirà també  la possibilitat de comprar material d’oficina. A partir de l’11 es reactivarà la possibilitat de comprar a través del portal web amb la opció de recollir a la botiga i evitar així les despeses d’enviament. 

     

    Donar-vos les gràcies pel suport que hem rebut a través d’aquest mitjà i contents de poder-nos veure ben aviat de nou.

     

    Atentament,

     

     L’Equip de Llibreria Contijoch.   

     

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.