• MANUALITO DE IMPOSTUROLOGÍA FÍSICA

    VALLEJO, FERNANDO TAURUS Ref. 9788430605828 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Una inteligente diatriba contra los grandes representantes de la física, en la que Fernando Vallejo demuestra una vez más que la suya es una pluma ácida y lúcida, que no le teme a ningún tema ni a ninguna vaca sagrada. «El ser humano es una bestia bípeda entrenada durante cuatro millones de años...
    Dimensions: 214 x 130 x 14 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-306-0582-8
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/02/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : VALLEJO, FERNANDO
    • Número de pàgines : 216
    • Col·lecció : PENSAMIENTO
    • NumeroColeccion : 709011

    Una inteligente diatriba contra los grandes representantes de la física, en la que Fernando Vallejo demuestra una vez más que la suya es una pluma ácida y lúcida, que no le teme a ningún tema ni a ninguna vaca sagrada.

    «El ser humano es una bestia bípeda entrenada durante cuatro millones de años de evolución (contados desde que bajó del árbol) para mentir de las formas más sutiles, de las cuales hoy por hoy las más prestigiosas son la palabra y las ecuaciones.»

    Fernando Vallejo, que ya en otro libro de ensayos se había despachado de manera despiadada a Darwin, arremete en éste con igual rabia e inteligencia contra los que considera los máximos impostores de la ciencia, ahora del campo de la física. Este Manualito de imposturología física, además de plantear muy bien qué fue lo que trataron de entender estos «genios de la impostura» (Newton, Maxwell y Einstein, entre otros), explica por qué fracasaron en su intento.

    Aun para aquellos que nunca antes se hayan interesado por las teorías de Newton o las «marihuanadas» de Einstein, éste es un libro claro, instructivo y revelador.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.