• LECCION DE PESCA

    BRAVO, EMILE DIBBUKS Ref. 9788415850021 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¡Una fábula sabrosa y pertinente, para recordar que la felicidad no es tan difícil de encontrar!Es la historia de un pescador que se está echando una agradable siesta después de su pesca matinal. Llega un turista, algo estresado y intrigado. Despierta el pescador para poder interrogarle. ¡Tiene un m...
    Ancho: 265 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-15850-02-1
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/06/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : BRAVO, EMILE
    • Traductores : ÁLVAREZ FERNÁNDEZ, DIEGO
    • Ilustradores : BRAVO, ÉMILE
    • Número de pàgines : 36
    • Col·lecció : INFANTIL
    ¡Una fábula sabrosa y pertinente, para recordar que la felicidad no es tan difícil de encontrar!

    Es la historia de un pescador que se está echando una agradable siesta después de su pesca matinal. Llega un turista, algo estresado y intrigado. Despierta el pescador para poder interrogarle. ¡Tiene un montón de ideas! Le propone pescar más a menudo para comprar más barcos y tener empleados. ¿Pero por qué? le pregunta el pescador incrédulo?

    Émile Bravo ilustra con maestria este relato lleno de buen sentido y que nos recuerda que es importante estar acorde con sus propias aspiraciones y conservar su ambición? ¡a alcanzar la felicidad! Una lectura a descubrir cuanto antes y a meditar?

    Lección de pesca es un cuento para todas las edades adaptado de ?Anekdote zur Senkung der Arbeitsmoral? escrito por Böll para el programa dedicado al día del trabajo, el 1 de mayo, de una cadena de televisión y radio alemana (NDR) en 1963. Un texto que sigue siendo muy de actualidad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.