• LUCIFER INTEGRAL 01 (3ª ED.)

    THE SANDMAN PRESENTS LUCIFER 1-3, LUCIFER 1-20 USA

    CAREY, MIKE ECC Ref. 9788417722487 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Inauguramos el formato integral omnibus con este recopilatorio que recoge la serie limitada Lucifer: Lucero del alba y las primeras veinte entregas de la colección regular protagonizada por Lucifer. ¡Más de 500 páginas de material procedente de uno de los puntos álgidos del sello Vertigo! Tras pedir...
    Ancho: 168 cm Largo: 257 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    44,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-17722-48-7
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/01/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : CAREY, MIKE
    • Traductores : RUIZ CARRERAS, GUILLERMO
    • Ilustradores : WESTON, CHRIS/ORMSTON, DEAN/GROSS, PETER/KELLY, RYAN/HAMPTON, SCOTT/PLEECE, WARR
    • Número de pàgines : 544
    • Col·lecció : LUCIFER INTEGRAL
    • NumeroColeccion : 01
    Inauguramos el formato integral omnibus con este recopilatorio que recoge la serie limitada Lucifer: Lucero del alba y las primeras veinte entregas de la colección regular protagonizada por Lucifer. ¡Más de 500 páginas de material procedente de uno de los puntos álgidos del sello Vertigo! Tras pedir a Morfeo que le amputara sus alas y custodiara las llaves del infierno, Lucifer disfruta de su retiro terrenal regentando un piano bar en la ciudad de Los Ángeles. Una tranquila existencia interrumpida por Amenadiel emisario del Cielo que solicita su ayuda en una misión crucial.

    Entre 1999 y 2006, Mike Carey asumió el reto de dar forma al más esperado spin-off de la inolvidable Sandman. Contando con la colaboración de dibujantes tan reputados como Scott Hampton, Chris Weston, Peter Gross o Dean Ormston, supo sacar partido al carismático Lucifer, ?el solipsista definitivo, que quemaría el mundo entero para encender su cigarrillo?. Una gran serie que desde 2016 se ha convertido también en todo un fenómeno televisivo, gracias a una producción protagonizada por Tom Ellis e impulsada por Warner Bros. Television, DC Entertainment y Jerry Bruckheimer Productions.

    Lucifer edición integral es el primer tomo que ECC Ediciones presenta en este nuevo y atractivo formato, que ofrecerá a todos los lectores cientos de páginas de diversión y entretenimiento, con un tamaño algo inferior al habitual (156x239 mm.), encuadernación cartoné y extras relacionados con el proceso creativo de la obra.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.