• V DE VENDETTA (EDICIÓN LIMITADA EN B/N)

    V FOR VENDETTA 1-12 USA

    MOORE, ALAN ECC Ref. 9788417827359 Altres llibres del mateix autor
    Inspirándose en la imagen del conspirador británico Guy Fawkes, Alan Moore (Watchmen) y David Lloyd (Hellblazer) crearon a V, misterioso enmascarado que se rebela contra la pérdida de la libertad y de la identidad en una Inglaterra distópica que ha caído bajo la bota de un régimen fascista. Un mundo...
    Ancho: 168 cm Largo: 257 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    32,00 € 30,40 € 5%
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-17827-35-9
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/04/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : MOORE, ALAN
    • Traductores : AZAGRA RUEDA, BÁRBARA
    • Ilustradores : LLOYD, DAVID
    • Número de pàgines : 288
    Inspirándose en la imagen del conspirador británico Guy Fawkes, Alan Moore (Watchmen) y David Lloyd (Hellblazer) crearon a V, misterioso enmascarado que se rebela contra la pérdida de la libertad y de la identidad en una Inglaterra distópica que ha caído bajo la bota de un régimen fascista. Un mundo donde todo lo que no está prohibido es obligatorio, en el que un solo hombre puede marcar la diferencia.

    Ganadora de los premios Eagle 1982 al mejor guionista y a la mejor historia, V de Vendetta invita a reflexionar sobre el sometimiento, el deseo de libertad y la rebelión frente a la injusticia. Todo un clásico en la historia del medio, que con la máscara de V ya convertida en todo un icono revolucionario y su mensaje plenamente vigente, vuelve a estar disponible a través de esta edición limitada en blanco y negro, fiel a como fue concebida originalmente por Moore y Lloyd.

    Edición limitada. 2000 ejemplares.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.