• CUTE GRAFFITI

    MINGUET, EVA MONSA Ref. 9788415223306 Altres llibres del mateix autor
    El Street Art convierte las calles de las grandes ciudades en exposiciones de arte al aire libre, produciendo un importante impacto socio-cultural que permite una comunicación más universal, pues personas que nunca antes habían pisado un museo quedan absorbidas por esta macro-exposición artística. E...
    Ancho: 150 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    12,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-15223-30-6
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/01/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CASTELLÀ - ANGLÈS
    • Autors : MINGUET, EVA
    • Número de pàgines : 192
    El Street Art convierte las calles de las grandes ciudades en exposiciones de arte al aire libre, produciendo un importante impacto socio-cultural que permite una comunicación más universal, pues personas que nunca antes habían pisado un museo quedan absorbidas por esta macro-exposición artística. En las páginas de este libro encontraremos todo tipo de personajes unidos entre sí por un concepto que definimos con la palabra ?CUTE?, en español ?MONO?. Recopilamos una selección de obras realizadas en las calles de diferentes ciudades del mundo: Barcelona, Buenos Aires, Amsterdam, Venecia, Rio de Janeiro, Nueva York, Bilbao, Istambul, Atenas, San Pablo, Madrid..., por una amplia selección de algunos de los mejores artistas de la escena del arte urbano y de sus personajes más cute: FAFI, TVBOY, SAVAGE GIRL, CHU, 1980 CREW, MISS VAN, DIVA, LOLO, PEZ, NANO 4814, FLYING FORTRESS, D?FACE, LYLEA, BIRDIE, RING, RITA, BTOY, SIXEART, XUPET NEGRE, MEGAN, SPACE INVADERS, MONSIEUR ANDRÉ, KORALIE, CHANOIR, KEFLI, THELONDONPOLICE, OBEY GIANT...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.