• LLEGADA DEL CRISTO CÓSMICO, LA

    SANACIÓN DE LA MADRE TIERRA Y SURGIMIENTO DE UN REVIVIR GLOBAL

    FOX, MATTHEW URIEL SATORI Ref. 9789871124107 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Esta maravillosa obra busca sanar el cristo cósmico encarnado en cada uno de nosotros. Un libro lleno de esperanza y estímulos, que nos anima a reverenciar nuestra divinidad, a realizar un cambio para sanar nuestra Madre Tierra y lograr una verdadera unidad reafirmando nuestra fe.En tiempos de viole...
    Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-987-1124-10-7
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 14/08/2019
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : FOX, MATTHEW
    • Número de pàgines : 0
    • Col·lecció : ESPIRITUALIDAD
    Esta maravillosa obra busca sanar el cristo cósmico encarnado en cada uno de nosotros. Un libro lleno de esperanza y estímulos, que nos anima a reverenciar nuestra divinidad, a realizar un cambio para sanar nuestra Madre Tierra y lograr una verdadera unidad reafirmando nuestra fe.

    En tiempos de violencia......¡La llegada del Cristo Cósmico!

    MATTHEW FOX, autor de veinticinco libros sobre espiritualidad y cultura, ha dedicado su vida y obra a revalorizar la olvidada tradición espiritual conocida como espiritualidad de la creación. Estableció en Oakland, California, la Universidad de la Espiritualidad de la Creación, donde otorga los títulos de Master y de Doctor en Ministerio, para ayudar a la gente a llevar la teoría y la práctica de la nueva cosmología y de la espiritualidad de la creación nuevamente a sus vidas cotidianas, a su ámbito profesional y a su cultura.
    Fraile dominico durante 28 años, fue expulsado de la orden por el Vaticano, por su trabajo en honor de los pueblos indígenas, de la sabiduría de las mujeres y de la lucha por la justicia. Actualmente es sacerdote anglicano. Ha recibido numerosas distinciones, incluyendo el premio Peace Abbey Conscience, que fue otorgado también al Dalai Lama, a la Madre Teresa y a Rosa Parks.
    Para más información acerca de Matthew Fox y de la Universidad de la Espiritualidad de la Creación, ver www.creationspirituality.com

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.