• CONFESIONES

    SAN AGUSTÍN EDITORIAL JUVENTUD Ref. 9788426106643 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aurelio Agustín, que éste era el verdadero nombre de San Agustín, nació en Tagaste, en la Numidia, cerca de Cartago, el año 354. Su obra filosófica y teológica compila y transforma una serie de doctrinas griegas o helénicas, que influyeron profundamente en su intelecto, sobre todo en la última etapa...
    Dimensions: 175 x 115 x 15 cm Peso: 500 gr
    Esgotat
    8,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-261-0664-3
    • Encuadernació : BUTXACA
    • Data d'edició : 08/04/2017
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : SAN AGUSTÍN
    • Número de pàgines : 334
    • Col·lecció : Z CLÁSICOS
    Aurelio Agustín, que éste era el verdadero nombre de San Agustín, nació en Tagaste, en la Numidia, cerca de Cartago, el año 354.
    Su obra filosófica y teológica compila y transforma una serie de doctrinas griegas o helénicas, que influyeron profundamente en su intelecto, sobre todo en la última etapa de su crisis, hasta la conversión.
    En Confesiones, narración autobiográfica dividida en trece libros, el autor nos cuenta su vida hasta el año 387, después de su conversión y de la muerte de su madre, llevándonos por las múltiples etapas de su formación intelectual, hasta llegar a descubrir la verdad cristiana.
    Este libro nos brinda con claridad el verdadero sentido de la evolución del pensamiento de San Agustín.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.