• PACIFISTES SOM ELS REALISTES, ELS

    SELECCIÓ DE TEXTOS

    MARTÍNEZ GUZMÁN, VICENT ANGLE EDITORIAL Ref. 9788417214791 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «Perquè tenim alternatives, tenim responsabilitat.» Aquesta és una de les sentències que recorre els set texts del filòsof Vicent Martínez Guzmán recollits en el llibre, amb els quals es vol posar l'èmfasi en el compromís públic de la filosofia. Un compromís que s'aborda des de la proposta de la fil...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-17214-79-1
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/09/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : MARTÍNEZ GUZMÁN, VICENT
    • Número de pàgines : 240
    • Col·lecció : CLÀSSICS DE LA PAU I LA NOVIOLÈNCIA
    • NumeroColeccion : 17
    «Perquè tenim alternatives, tenim responsabilitat.» Aquesta és una de les sentències que recorre els set texts del filòsof Vicent Martínez Guzmán recollits en el llibre, amb els quals es vol posar l'èmfasi en el compromís públic de la filosofia. Un compromís que s'aborda des de la proposta de la filosofia per fer les paus de l'autor, per tal d'endinsar-se en l'anàlisi i reflexió d'una sèrie de qüestions rellevants en les societats actuals, com ara: la importància de recuperar els moments de pau que, encara que imperfecta, hi ha hagut en la història; la necessitat de polítiques per a la diversitat en els moments actuals, quan els moviments migratoris i els contactes entre persones de diferents cultures es donen contínuament; la rellevància d'oferir més protagonisme a les noves masculinitats i als assumptes del gènere, per deconstruir discursos que fan pensar en els homes i dones d'una manera universalment naturalitzada; la necessitat de sensibilitzar en la indignació i l'esperança ara que els moviments socials agafen cada vegada més força; i la transcendència d'una educació per a la pau i la transformació pacífica dels conflictes que empoderen les nostres competències pacífiques per fer les paus i revaloritzen la ferma creença que «nosaltres, els pacifistes som els realistes». Selecció de textos i pròleg d'Irene Comins i Sonia París. Traducció de Núria Puyuelo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.