• BARCELONA ERÒTICA, LA

    ROGLAN, JOAQUIM ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103283 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Postals íntimes dels plaers més transgressorsConcebut com un mosaic d’episodis, vivències, costums i persones, «La Barcelona eròtica» s’endinsa, amb més de 200 fotografies històriques, a les mil i una intimitats d’uns anys on la ciutat cosmopolita anava escrivint els capítols per a noves fantasies: ...
    Ancho: 230 cm Largo: 280 cm Peso: 250 gr
    Esgotat
    43,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-96103-28-3
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/11/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : ROGLAN, JOAQUIM
    • Número de pàgines : 208
    • Col·lecció : CATALUNYA EN BLANC I NEGRE
    • NumeroColeccion : 03
    Postals íntimes dels plaers més transgressors

    Concebut com un mosaic d’episodis, vivències, costums i persones, «La Barcelona eròtica» s’endinsa, amb més de 200 fotografies històriques, a les mil i una intimitats d’uns anys on la ciutat cosmopolita anava escrivint els capítols per a noves fantasies: del primer «topless» a les botigues de condons, del barri Xino als «meublés» més freqüentats o dels «sex-shops» als espectacles del mític Bagdad. Postals tenyides de plaer i desig, en una Barcelona entre pagana i puritana, però que no amagava aquells secrets que passaven dins i fora dels dormitoris. Potser com un art i un negoci per viure i sobreviure o, senzillament, pel mateix alè vital de la ciutat. I és que com diu l’autor, «abans de 1978, transgredir qualsevol prohibició eròtica a Barcelona sempre va ser un al·licient a l’hora de prendre’s la llibertat per la mà i altres zones erògenes».



    Joaquim Roglan i Llop (Barcelona, 1952)

    És llicenciat en Filologia Hispànica i Ciències de la Informació. Exerceix el periodisme des de fa trenta anys i ha treballat com a reporter i guionista en els principals mitjans escrits i audiovisuals de Catalunya. Amb «La Barcelona eròtica» prossegueix una tasca de recuperació de la memòria sentimental de Barcelona i Catalunya que va començar amb títols com «Te’n recordes», «Fundación Miró, 25 años», «Esade, 40 años», «Las revistas de humor en Cataluña» o «Cataluña del siglo XX al siglo XXI», entre altres títols. És professor de Periodisme de la Universitat Ramon Llull i col·laborador habitual de La Vanguardia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.