• MI DOMINÓ DE LOS COLORES

    MANCEAU, ÉDOUARD OSA MENOR Ref. 9788492766543 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    INSTRUCCIONES DEL JUEGO DE DOMINÓNÚMERO DE JUGADORES: de 2 a 4 ·MATERIAL: 28 fichas de dominóPREPARACIÓNColocad las fichas boca abajo en la mesa. Repartid la misma cantidad de fichas a cada jugador y reservadunas cuantas para coger durante el juego.DESARROLLO DEL JUEGOEmpieza el jugador más joven qu...
    Ancho: 172 cm Largo: 174 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    14,96 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-92766-54-3
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/03/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : MANCEAU, ÉDOUARD
    • Número de pàgines : 14
    • Col·lecció : LUNA DE PAPEL
    INSTRUCCIONES DEL JUEGO DE DOMINÓNÚMERO DE JUGADORES: de 2 a 4 ·MATERIAL: 28 fichas de dominóPREPARACIÓNColocad las fichas boca abajo en la mesa. Repartid la misma cantidad de fichas a cada jugador y reservadunas cuantas para coger durante el juego.DESARROLLO DEL JUEGOEmpieza el jugador más joven que tenga una ficha doble. El resto de jugadores van colocando, por turno y de una en una, las fichas que tengan una imagen idéntica a la de un extremo u otro. Al poner la ficha, el niño puede nombrar el color. Cuando un jugador no pueda poner ninguna ficha, deberá coger una del montón y esperar el próximo turno para tirar.FINAL DEL JUEGOGana el jugador que haya colocado todas sus fichas.Si el juego queda bloqueado, gana el que tenga menos fichas por poner.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.