• COLORES DE POMELO, LOS

    BADESCU, RAMONA KOKINOS Ref. 9788492750733 Altres llibres del mateix autor
    En el mundo- y más aún en el huerto donde vive el elefantito Pomelo- las cosas no son blancas o negras. Ni siquiera es lo mismo el blanco del invierno que el de la leche. Y menos el rojo de una promesa que el de la ira. Pomelo será feliz descubriendo cada matiz de la divertida paleta.En este nuevo l...
    Dimensions: 165 x 165 x 20 cm Peso: 250 gr
    Esgotat
    10,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-92750-73-3
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/09/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : BADESCU, RAMONA
    • Traductores : RUBIO MUÑOZ, ESTHER
    • Ilustradores : CHAUD, BENJAMIN
    • Número de pàgines : 128
    En el mundo- y más aún en el huerto donde vive el elefantito Pomelo- las cosas no son blancas o negras. Ni siquiera es lo mismo el blanco del invierno que el de la leche. Y menos el rojo de una promesa que el de la ira. Pomelo será feliz descubriendo cada matiz de la divertida paleta.

    En este nuevo libro de Pomelo, los niños que ya conocían los colores, se darán cuenta de la infinidad de tonos distintos que puede tener cada uno, según el objeto o el sentimiento al que esté asociado. Al mismo tiempo se reirán viendo a Pomelo disfrazado de abuelita color violeta o interpretando a El Zorro cuando el negro es negro-aventura.

    Una historia más, inteligente y tierna, que se añade a la colección de Pomelo, creada por Ramona Bàdescu y Benjamin Chaud. Sin duda, Pomelo es el elefantito que más admiradores cosecha en el mundo. Un mundo definitivamente multicolor.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.