• LIBRO DE LAS FABULACIONES, EL

    AGUIRRE GARAIZABAL, IGNACIO EDICIONES BETA III MILENIO Ref. 9788417634216 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El rinoceronte Gustavo Áticus, en el ocaso de sus días, recuerda las grandes aventuras vividas en su juventud. Conoceremos al león Arkan, al hipopótamo Grómoll, al águila Fidias y a muchos otros. Pero, sobre todo, nos adentraremos en el mundo de FÁBULA, un lugar maravilloso y mágico cuya existencia ...
    Ancho: 150 cm Largo: 220 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    14,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-17634-21-6
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/06/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : AGUIRRE GARAIZABAL, IGNACIO
    • Ilustradores : GONZÁLEZ ROJO, BEATRIZ
    • Número de pàgines : 232
    • Col·lecció : CUENTOS
    El rinoceronte Gustavo Áticus, en el ocaso de sus días, recuerda las grandes aventuras vividas en su juventud. Conoceremos al león Arkan, al hipopótamo Grómoll, al águila Fidias y a muchos otros. Pero, sobre todo, nos adentraremos en el mundo de FÁBULA, un lugar maravilloso y mágico cuya existencia se verá amenazada por la aparición de una vieja bruja, llamada Szoza, y sus dos dragones. Solo la amistad de los animales y un dragón blanco de la suerte podrán lograr que el bien prevalezca sobre el mal y evitar que FÁBULA se convierta en el reino de las cenizas humeantes... Animales, aventuras, castillos abandonados, leyendas... "El Libro de las Fabulaciones" es un libro de literatura infantil y juvenil, rebosante de fantasía, y un interesante material de lectura para los colegios.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.