• CIUDAD DE LAS LETRAS

    PEREZ RODRIGUEZ, MIGUEL ANGEL BABIDI-BU LIBROS Ref. 9788416777310 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Rubén es un joven al que le encanta aprender palabras nuevas, pero ya ha aprendido todas las que existen en su pueblo, y decide marcharse para buscar otras nuevas. Este viaje le llevará a una ciudad un tanto peculiar, famosa por albergar a los seres más sabios del planeta, los Crisos. Estos le dan l...
    Dimensions: 200 x 140 x 6 cm Peso: 180 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    11,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-16777-31-0
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/04/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : PEREZ RODRIGUEZ, MIGUEL ANGEL
    • Ilustradores : MANZANARES BALSALOBRE, GUILLERMO
    • Número de pàgines : 102
    • Col·lecció : OCHO SURICATOS
    Rubén es un joven al que le encanta aprender palabras nuevas, pero ya ha aprendido todas las que existen en su pueblo, y decide marcharse para buscar otras nuevas. Este viaje le llevará a una ciudad un tanto peculiar, famosa por albergar a los seres más sabios del planeta, los Crisos. Estos le dan la bienvenida y están dispuestos a enseñarle todo lo que él desee. Sin embargo, las ciudades de alrededor consideran que los Crisos son una amenaza, pues son capaces de inventar cualquier cosa, aunque son los seres más pacíficos del planeta. Como sienten miedo de esto, los alcaldes de cada ciudad deciden contratar a un cruel general, para que acabe con ellos. Entonces será Rubén quien haga de mediador entre ellos. ¿Lo conseguirá?...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.