• AVENTURAS DE MANU Y SUS AMIGOS, LAS

    CASAL QUINTANS, SANTIAGO BABIDI-BU LIBROS Ref. 9788418017056 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Las aventuras de Manu y sus amigos son una serie de relatos en los que se refleja el rico tesoro formado por sentimientos, imaginación y valores humanos consustanciales al universo a escala de los niños. La amistad, la cooperación solidaria, la capacidad para sobreponerse a las dificultades, la perv...
    Dimensions: 200 x 140 x 9 cm Peso: 212 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    16,95 € 15,26 € 10%
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-18017-05-6
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/01/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : CASAL QUINTANS, SANTIAGO
    • Número de pàgines : 168
    • Col·lecció : DIEZ SURICATOS
    Las aventuras de Manu y sus amigos son una serie de relatos en los que se refleja el rico tesoro formado por sentimientos, imaginación y valores humanos consustanciales al universo a escala de los niños. La amistad, la cooperación solidaria, la capacidad para sobreponerse a las dificultades, la pervivencia de la alegría aún en los escenarios menos propicios son constantes vitales de unos personajes que representan la mejor esencia del ser humano en una de las etapas más plenas y cruciales de su existencia, cuando el ansia por saber alimenta el proceso de aprendizaje.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.