• ESTIMAT PUYOL

    CARABEN, ARMAND EMPURIES Ref. 9788497871068 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    A la Pobla de Segur, al Pallars Jussà, en Carles i els seus amics no pensen en altra cosa que a jugar a futbol. En Carles és fill de ramaders i indiscutiblement del Barça, i té les parets de l'habitació plenes de retalls de fotografies dels seus jugadors preferits. Amb el seu germà Xavier, un altre ...
    Ancho: 195 cm Largo: 129 cm Peso: 131 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    13,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9787-106-8
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/04/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : CARABEN, ARMAND
    • Número de pàgines : 128
    • Col·lecció : L'ODISSEA
    A la Pobla de Segur, al Pallars Jussà, en Carles i els seus amics no pensen en altra cosa que a jugar a futbol. En Carles és fill de ramaders i indiscutiblement del Barça, i té les parets de l'habitació plenes de retalls de fotografies dels seus jugadors preferits. Amb el seu germà Xavier, un altre futbolista de talent, comencen a despuntar a l'equip del poble i somnien a trepitjar algun dia la gespa del Camp Nou. Quan un bon matí surt de casa per anar a fer una prova per al Barça, no sospita que al Pallars només hi tornarà de vacances. Però fer el salt a la gran ciutat no és gens fàcil. Amb l'ajuda de familiars, companys i amics i, sobretot, gràcies a la seva tenacitat i al seu esforç, aconseguirà triomfar en un dels millors equips del món, sense perdre mai ni la senzillesa ni la generositat.Armand Carabén van der Meer és un traductor i editor enamorat del futbol. Ha publicat nombroses traduccions i, com a apassionat per aquest esport, alguns articles a El País. Amb Estimat Puyol, una divertida biografia novel·lada, debuta en el terreny de la ficció.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.