• PEQUEÑAS ESCENAS DE UNA GRAN GALAXIA

    LEGO STAR WARS

    VARIOS AUTORES DK Ref. 9780241252093 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Descubre a través de una cámara de fotos una galaxia muy, muy lejana Todo empezó con un niño y sus juguetes LEGO® Star Wars#. Y con un padre que empezó a tomar fotografías por pura diversión. Las imágenes que captó su objetivo eran mágicas, misteriosas, divertidas y de lo más original. Sus imágen...
    Dimensions: 309 x 258 x 19 cm Peso: 1416 gr
    Esgotat
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-0-241-25209-3
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/03/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : VARIOS AUTORES
    • Número de pàgines : 176
    • Col·lecció : LEGO STAR WARS
    • NumeroColeccion : 086010

    Descubre a través de una cámara de fotos una galaxia muy, muy lejana

    Todo empezó con un niño y sus juguetes LEGO® Star Wars#. Y con un padre que empezó a tomar fotografías por pura diversión. Las imágenes que captó su objetivo eran mágicas, misteriosas, divertidas y de lo más original. Sus imágenes se replanteaban el universo Star Wars. ¿Y si a los Soldados de las nieves les diera por esculpir esculturas de hielo? ¿Y si los Ewoks cantaran con la banda de la cantina?

    DK publica ahora la recopilación de las mejores imágenes de Vesa Lehtimäki, el fotógrafo finés que se inspiró en los juguetes de su hijo, en un cuidado título con imágenes de alta calidad, explicaciones que ponen en contexto las escenas y comentarios del propio autor sobre las técnicas utilizadas y sus dificultades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.