• COLOREABLE DE LA SEMANA SANTA DE SEVILLA, EL. MARTES SANTO

    EL COLOREABLE DE LA SEMANA SANTA DE SEVILLA

    GUZMAN, TERESA EDICIONES ALFAR Ref. 9788478986644 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Martes Santo, un itinerario de fe, un nuevo recorrido cofradiero impregnado de uno de los más celestiales olores de Sevilla, el olor a azahar que cubre toda la ciudad cuando la primavera nace a la vida.Martes Santo, esplendor radiante en unas calles que comienzan a vislumbrar sus días grandes. La Ca...
    Dimensions: 297 x 210 x 1 cm Peso: 16 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    4,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-7898-664-4
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/02/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : GUZMAN, TERESA
    • Número de pàgines : 32
    • Col·lecció : BIBLIOTECA INFANTIL Y JUVENIL
    • NumeroColeccion : 12
    Martes Santo, un itinerario de fe, un nuevo recorrido cofradiero impregnado de uno de los más celestiales olores de Sevilla, el olor a azahar que cubre toda la ciudad cuando la primavera nace a la vida.
    Martes Santo, esplendor radiante en unas calles que comienzan a vislumbrar sus días grandes. La Calzada, la Alfalfa, el Cerro del Águila o San Lorenzo se convierten en el inmejorable reflejo de luz de un día que tiene su contraste en la oscuridad solemne de la Universidad o el barrio de Santa Cruz.
    Ríos de nazarenos discurriendo por los caminos de Dios... Martes Santo y Sevilla que se entrega de nuevo al Evangelio de su propia Pasión.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.