• MONOGRAFIES DEL MONTSENY 31

    ACTE INAUGURAL. PONÈNCIES. SÍNTESI I CRÒNICA

    AMICS DEL MONTSENY AMICS DEL MONTSENY Ref. 9788498059243 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La celebració del I Congrés Litúrgic de Montserrat, per iniciativa de l’abat de Montserrat i dels bisbes de Catalunya, el 1915, esdevingué un punt de referència per al Moviment Litúrgic i obrí camí a la reforma del Concili Vaticà II, a banda d’impulsar la vida litúrgica catalana, des d’àmbits molt d...
    Dimensions: 200 x 140 x 13 cm Peso: 310 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9805-924-3
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/09/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : AMICS DEL MONTSENY
    • Número de pàgines : 248
    • Col·lecció : MONOGRAFIES DEL MONTSENY
    • NumeroColeccion : 31
    La celebració del I Congrés Litúrgic de Montserrat, per iniciativa de l’abat de Montserrat i dels bisbes de Catalunya, el 1915, esdevingué un punt de referència per al Moviment Litúrgic i obrí camí a la reforma del Concili Vaticà II, a banda d’impulsar la vida litúrgica catalana, des d’àmbits molt diversos: espiritual, bíblic, musical, artístic... Aquest primer Congrés tingué continuïtat el 1965, amb un segon Congrés, i encara el 1990, amb un tercer. El IV Congrés, que tingué lloc el 16, 17 i 18 d’abril de 2015, es convocà per commemorar el primer, però també per analitzar el camí recorregut i afrontar els reptes que el postconcili i la situació eclesial i social d’avui plantegen a la vida litúrgica de les diòcesis amb seu a Catalunya. La present publicació aplega les ponències i comunicacions presentades en aquest IV Congrés, així com una crònica i una breu síntesi del seu contingut.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.