• ANY QUE VAN VENIR ELS BEATLES, L'

    LORMAN, JOSEP EMPURIES Ref. 9788497871297 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Geògraf de formació, Josep Lorman ha alternat al llarg de la seva vida professional l'escriptura amb l'ensenyament, les col·laboracions editorials i la producció cinematogràfica i audiovisual. Ha obtingut en dues ocasions el premi Joaquim Ruyra (1995 i 1997) i és autor d'una vintena de títols de lit...
    Ancho: 128 cm Largo: 195 cm Peso: 242 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    13,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9787-129-7
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/06/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : LORMAN, JOSEP
    • Número de pàgines : 256
    • Col·lecció : L'ODISSEA
    Geògraf de formació, Josep Lorman ha alternat al llarg de la seva vida professional l'escriptura amb l'ensenyament, les col·laboracions editorials i la producció cinematogràfica i audiovisual. Ha obtingut en dues ocasions el premi Joaquim Ruyra (1995 i 1997) i és autor d'una vintena de títols de literatura juvenil, alguns dels quals s'han dut al cinema. En aquesta col·lecció ha publicat La punta del Diamant, Delicte ecològic i Fills de l'opulència. L'Andreu té disset anys, ha deixat els estudis i treballa en una copisteria, en contra de la voluntat del seu pare. S'enamora bojament, surt amb els amics del barri i descobreix l'amargor de la solitud, la violència i la decepció. Refugiat en una humida habitació del Raval alimenta els seus somnis d'artista i resisteix com pot els embats d'un pare autoritari, una dispesera desenganyada i un amor incert, el de la Lina. L'any que van venir els Beatles és el trànsit de l'adolescència a la joventut d'un noi tímid però amb les idees clares, que de sobte es veu sacsejat per una realitat que li resulta molt hostil i descobreix les dificultats de créixer i entrar al món dels adults.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.