• MENTRE EL MÓN SERÀ MÓN.

    LLEGENDES DE LES VALLS D'ÀNEU

    COLL, PEP EMPURIES Ref. 9788497871969 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    A través de la seva carrera com a escriptor, Pep Coll (Pessonada, 1949) ha explorat els més diversos gèneres literaris, des de recopilacions de llegendes pirenenques (Muntanyes Maleïdes, 1993) fins a la narrativa breu (L'edat de les pedres, 1990), passant pel conte infantil i juvenil (La bruixa del ...
    Dimensions: 10 x 196 x 128 cm Peso: 127 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    11,90 € 10,71 € 10%
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9787-196-9
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/06/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : COLL, PEP
    • Número de pàgines : 112
    • Col·lecció : L'ODISSEA
    • NumeroColeccion : 142
    A través de la seva carrera com a escriptor, Pep Coll (Pessonada, 1949) ha explorat els més diversos gèneres literaris, des de recopilacions de llegendes pirenenques (Muntanyes Maleïdes, 1993) fins a la narrativa breu (L'edat de les pedres, 1990), passant pel conte infantil i juvenil (La bruixa del Pla de Beret, 1991; El secret de la moixernera, 1988), el teatre (Crònica de Mur, 2004), el guió televisiu o, sobretot, la novel.la (El segle de la llum, 1997; L'abominable crim de l'Alsina Graells, 1999; Per les valls on es pon el sol, 2002; Els arbres amics, 2004; El salvatge dels Pirineus, 2005). Actualment és professor de Llengua i Literatura Catalana a la província de Lleida. Aquesta corranda popular serveix a Pep Coll per presentar-nos la seva última recopilació de llegendes del Pirineu català, en aquest cas, de les Valls d'Àneu. Els paisatges impressionants i les muntanyes colpidores són el marc geogràfic d'un encomiable llegat històric, cultural i humà, l'herència del qual s'ha anat transmetent a través de les generacions. Llegendes de fortuna i contes infantils, històries de sants i de bruixes, facècies i acudits, calamitats i desgràcies, composen aquesta petita-gran representació del patrimoni cultural català.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.