• MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES, EL

    LA HISTÒRIA D'EN GIOVANNI, UN NEN AMB UN CROMOSOMA DE MÉS

    MAZZARIOL, GIACOMO NUBE DE TINTA Ref. 9788416588404 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El meu germà persegueix dinosaures és una història intimista, tendra i commovedora que subratlla la meravella que amaga la diversitat. Amb un tractament profund i còmic alhora, dolç i personal, d'un tema d'interès social com és la síndrome de Down. Per a escriure-la, Giacomo Mazzariol no ha hagut...
    Dimensions: 213 x 142 x 16 cm Peso: 252 gr
    Disponible
    14,96 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-16588-40-4
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/03/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : MAZZARIOL, GIACOMO
    • Número de pàgines : 208
    • Col·lecció : NUBE DE TINTA

    El meu germà persegueix dinosaures és una història intimista, tendra i commovedora que subratlla la meravella que amaga la diversitat. Amb un tractament profund i còmic alhora, dolç i personal, d'un tema d'interès social com és la síndrome de Down.

    Per a escriure-la, Giacomo Mazzariol no ha hagut d'inventar res.

    Tens cinc anys, dues germanes i unes ganes boges de tenir un germanet amb qui jugar a coses de nens. Un bon dia els pares t'anuncien que aquest germà que vols, el tindràs i que serà especial. Estàs boig d'alegria: especial per a tu vol dir «superheroi». Fins i tot li tries el nom: Giovanni.

    Després ell neix i, de mica en mica, t'adones que sí, que és diferent dels altres, però que de superpoders no en té. Al final descobreixes l'expressió «síndrome de Down» i el teu entusiasme esdevé rebuig, fins i tot vergonya. Hauràs de passar l'adolescència per entendre que la teva idea inicial no estava equivocada. Deixar-te commoure per la vitalitat de Giovanni per concloure que potser sí que és un superheroi de veritat. I que, sigui com sigui, és el teu millor amic.

    Cada persona té un món únic a dins. Aquest és el de Giovanni.

    «Fet i fet, aquesta és la història d'en Giovanni.
    »D'en Giovanni que té tretze anys i un somriure més ample que les ulleres. D'en Giovanni a qui agraden els dinosaures i el vermell; que va al cinema amb una companya, torna a casa i anuncia: "M'he casat". D'en Giovanni que balla sol al mig de la plaça, al ritme de la música d'un artista de carrer, i els vianants, un rere l'altre, es deixen anar i el comencen a imitar. En Giovanni és un paio que fa ballar places senceres. D'en Giovanni per a qui el temps sempre són vint minuts, mai més de vint minuts: si algú se'n va un mes de vacances, ha estat fora vint minuts.
    »D'en Giovanni que sap ser extenuant, esgotador, que cada dia surt al jardí i porta una flor a les seves germanes. I si és hivern i no en troba cap, els porta fulles seques.
    »En Giovanni és el meu germà. I aquesta també és la meva història. Jo tinc dinou anys. Em dic Giacomo.»

    Els llibreters opinen:
    «Menys és més. Un àngel en la meva vida.»
    Paula Núñez, Llibreria Troa Universitaria

    «Immens com un dinosaure, dolç com el cotó fluix.»
    Gemma Fernández, Casa del Llibre

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.