• CIUDAD CERRADA, LA

    GRAUDIN, RYAN MONTENA Ref. 9788490435236 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Una novela impactante que presenta una realidad apocalíptica cuyo espíritu reside en la necesidad por sobrevivir. Una historia que te dejará sin aliento. Hay tres reglas de supervivencia en la ciudad cerrada:- Correr rápido.- No confiar en nadie.- Y llevar siempre encima un cuchillo. Jin, Mei Yee y...
    Dimensions: 216 x 151 x 26 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    14,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9043-523-6
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/11/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : GRAUDIN, RYAN
    • Traductores : ALCAINA PEREZ,ANA;
    • Número de pàgines : 384
    • Col·lecció : INFINITA PLUS
    • NumeroColeccion : 105300

    Una novela impactante que presenta una realidad apocalíptica cuyo espíritu reside en la necesidad por sobrevivir. Una historia que te dejará sin aliento.

    Hay tres reglas de supervivencia en la ciudad cerrada:
    - Correr rápido.
    - No confiar en nadie.
    - Y llevar siempre encima un cuchillo.

    Jin, Mei Yee y Dai viven en la Ciudad Amurallada, un laberinto sin ley dirigido por los señores del crimen e invadido por bandas callejeras. Para sobrevivir, los jóvenes venden droga o trabajan en burdeles, o quizá, como Jin, se ocultan del radar que los puede localizar. Sin embargo, cuando Dai le ofrece la oportunidad de encontrar a su hermana perdida, Mei Yee, comienza una impresionante carrera contrarreloj para poder escapar de la Ciudad Amurallada.

    L a c u e n t a a t r á s h a c o m e n z a d o
    S o l o q u e d a n 1 8 d í a s.

    La opinión de los lecyores:
    «Una lectura que logró atraparme desde el primer momento. Una historia con mucha acción, toques de suspense e intriga y unos personajes que a mí, particularmente, lograron encandilarme.»
    Blog La vida secreta de las palabras

    La opinión de la crítica:
    «Un thriller oscuro y descarnado que no se anda con rodeos y mantiene al lector inmerso en un mundo de miedo, peligro y privación.»
    School Library Journal

    «Los lectores, raptados, se engancharán de la primera a la última página.»
    Kirkus Review

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.