• ANALISIS ESTRUCTURAL DE LA NOVELA

    PIZARRO PONCE DE LA TORRE, NAR SIGLO XXI DE ESPAÑA Ref. 9788432300332 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Narciso Pizarro nació en Madrid en 1943. Comenzó en esta ciudad estudios universitarios de ciencias, continuándolos después en Montréal en las disciplinas de física matemática, ciencias de la educación y sociología. Tras varios cursos como docente en distintas facultades, actualmente es profesor de ...
    Ancho: 105 cm Largo: 180 cm Peso: 140 gr
    Esgotat
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-323-0033-2
    • Encuadernació : DESCONEGUT
    • Data d'edició : 01/01/1970
    • Any d'edició : 1970
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : PIZARRO PONCE DE LA TORRE, NAR
    • Ilustradores : FERNÁNDEZ MORENO, CARLOS
    • Número de pàgines : 176
    • Col·lecció : VARIOS SIGLO XXI
    Narciso Pizarro nació en Madrid en 1943. Comenzó en esta ciudad estudios universitarios de ciencias, continuándolos después en Montréal en las disciplinas de física matemática, ciencias de la educación y sociología. Tras varios cursos como docente en distintas facultades, actualmente es profesor de sociología de la literatura en la Universidad de Québec, en Montréal. Ha publicado artículos en revistas canadienses. Este es su primer libro.

    El Análisis estructural de la novela es un ensayo dividido en dos partes fundamentales: la primera es una reflexión surgida de la sociología de la novela de L. Goldmann; en la segunda se encaran los problemas distintos que la semiología y otras disciplinas provocan en la reflexión sociológica. La investigación teórica se concreta finalmente en el análisis práctico de una obra literaria, una novela, con lo que se pone a prueba la validez de las normas y postulados de la reflexión previa.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.