• ANDRATX A L'IMAGINARI DE BALTASAR PORCEL

    SERRANO PUJOL, MARIA DOCUMENTA BALEAR Ref. 9788417113254 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Bona part de les obres de l’escriptor Baltasar Porcel presenten una gran quantitat d’elements de la realitat d’Andratx, el seu poble natal. Això ha provocat que els estudiosos hagin dit que són les peces amb què l’escriptor creà el mite d’Andratx. Aquest estudi els destria i agrupa en apartats diver...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-17113-25-4
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/06/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : SERRANO PUJOL, MARIA
    • Número de pàgines : 104
    • Col·lecció : ARBRE DE MAR
    • NumeroColeccion : 64
    Bona part de les obres de l’escriptor Baltasar Porcel presenten una gran quantitat d’elements de la realitat d’Andratx, el seu poble natal. Això ha provocat que els estudiosos hagin dit que són les peces amb què l’escriptor creà el mite d’Andratx. Aquest estudi els destria i agrupa en apartats diversos: fets de la història (pirateria, emigració a Cuba, Guerra Civil i franquisme, contraban i modernitat) i personalitats, antropologia (por i supersticions, literatura oral; festes, celebracions i entreteniment, i gastronomia), trets de la parla, malnoms i llinatges, i topònims i llocs. Tot plegat constitueix una font d’informació sobre el municipi d’Andratx i, alhora, una eina més per conèixer l’obra d’un dels escriptors contemporanis més destacats.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.