• DULCINIUM

    RODICIO, ANGELA CONFLUENCIAS Ref. 9788494476143 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¿Y si Dulcinea no fuera un personaje, sino un lugar? Sobre Miguel de Cervantes se sabe todo, y nada. Sus biografías podrían definirse como aproximativas. En DULCINIUM se esboza lo que pudiera ser la llave de su gran amor, y del bíblico desencanto con la patria. En la guerra de Kosovo de 1999, inform...
    Ancho: 130 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    21,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-944761-4-3
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/02/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : RODICIO, ANGELA
    • Número de pàgines : 426
    • Col·lecció : HISPANIOLA
    ¿Y si Dulcinea no fuera un personaje, sino un lugar? Sobre Miguel de Cervantes se sabe todo, y nada. Sus biografías podrían definirse como aproximativas. En DULCINIUM se esboza lo que pudiera ser la llave de su gran amor, y del bíblico desencanto con la patria. En la guerra de Kosovo de 1999, informando sobre la campaña de la OTAN contra Serbia, Angela Rodicio descubrió que la localidad montenegrina de Ulcinj se trataba de la antiuga Dulcinium. Se quedó boquiabierta cuando, en la primera de diversas visitas, sus habitantes no cejaban en dar todo tipo de detalles sobre la estancia de Cervantes, cautivo, entre los muros de su fortaleza. Fue el comienzo de más de una década de viajes y revisiones de aquella leyenda y su significado en la vida y la obra de nuestro escritor más universal.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.