• MANUAL DEL LECTOR Y DEL ESCRITO

    BEJARANO, FRANCISCO RENACIMIENTO Ref. 9788489371439 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Francisco Bejarano (Jerez, 1945) ha publicado varios libros de poesía, de los que en Antología (1969-1987) se recoge una amplia selección. Por Las tardes obtuvo el Premio Nacional de la Crítica en 1989. Es autor de un libro de artículos costumbristas de crítica social, La torre de marfil, y de Las e...
    Ancho: 155 cm Largo: 215 cm Peso: 200 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    11,00 € 10,45 € 5%
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-89371-43-9
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/01/1999
    • Any d'edició : 1999
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : BEJARANO, FRANCISCO
    • Número de pàgines : 128
    • Col·lecció : LOS CUATRO VIENTOS
    • NumeroColeccion : 24
    Francisco Bejarano (Jerez, 1945) ha publicado varios libros de poesía, de los que en Antología (1969-1987) se recoge una amplia selección. Por Las tardes obtuvo el Premio Nacional de la Crítica en 1989. Es autor de un libro de artículos costumbristas de crítica social, La torre de marfil, y de Las estaciones, almanaque nostálgico de un tiempo ido. Por sus artículos literarios ha obtenido los premios «José María Pemán» y «Julio Camba». En la actualidad es director de la Fundación Caballero Bonald con sede en Jerez.

    En Manual del lector y del escritor modernos Francisco Bejarano ha pretendido, de manera irónica y desdeñosa, criticar y mirar con cierto desdén las extravagancias, rarezas y vanidades del mundo literario.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.