• PARA EMPEZAR A PINTAR CON LÁPICES DE COLORES

    EQUIPO PARRAMON PARRAMON Ref. 9788434222809 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El objetivo de Cuadernos Parramón es acompañar al lector en la aventura de iniciarse en el dibujo y la pintura, de una manera muy fácil, sencilla, amena y gratificante.Este cuaderno aporta las bases teóricas mínimas indispensables para empezar a pintar con lápices de colores, respondiendo a las inqu...
    Ancho: 220 cm Largo: 310 cm Peso: 190 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    12,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-342-2280-9
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/04/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : EQUIPO PARRAMON
    • Número de pàgines : 32
    • Col·lecció : CUADERNOS PARRAMÓN
    El objetivo de Cuadernos Parramón es acompañar al lector en la aventura de iniciarse en el dibujo y la pintura, de una manera muy fácil, sencilla, amena y gratificante.
    Este cuaderno aporta las bases teóricas mínimas indispensables para empezar a pintar con lápices de colores, respondiendo a las inquietudes propias del principiante: qué materiales se necesitan para empezar a pintar, cómo se utilizan, cómo realizar los primeros trazos y las primeras mezclas de colores, etc. A través de textos cortos y con el apoyo de numerosas fotografías y un diseño ágil, atractivo y moderno, este cuaderno constituye una guía didáctica elemental de la pintura con lápices de colores.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.