• FLAMENCO EN MADRID, EL

    VEGA, JAVIER BLAS ALMUZARA Ref. 9788488586223 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La contribución de Madrid al fl amenco ha sido siempre permanente y destacada, ejerciendo en diversas épocas de capital del mismo. Madrid ha dejado su huella artística en la forma y mundo del fl amenco, con la aportación de una nutrida nómina de artistas, con el mayor despliegue escénico para que...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 409 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-88586-22-3
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/02/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : VEGA, JAVIER BLAS
    • Número de pàgines : 208
    • Col·lecció : FLAMENCO
    La contribución de Madrid al fl amenco ha sido siempre permanente y destacada, ejerciendo en diversas épocas de capital del mismo. Madrid ha dejado su huella artística en la forma y mundo del fl amenco, con la aportación de una nutrida nómina de artistas, con el mayor despliegue escénico para que pudiera tomar imagen, y alimentar la profesionalidad, y en consecuencia la creatividad que se manifestó en teatros, cafés y todo tipo de locales y escenarios, o sea, reavivar y alimentar un arte. En Madrid se gestaron movimientos artísticos que han condicionado las etapas históricas del fl amenco, con la mayor aportación conocida a la industria y a la cultura fl amenca. Por su condición de investigador y madrileñista José Blas Vega ahonda y aclara en este libro cuestiones que se han planteado sobre Madrid, para dejar patente la realidad fl amenca y aportar nuevos enfoques y hechos históricos. Todo un panorama que arranca desde el siglo XVIII con las tonadillas y los sainetes madrileños de don Ramón de la Cruz, donde se manifi estan ya estilos prefl amencos, para pasar a los fandangos de candil y al teatro de género andaluz, en actividad paralela con el nacimiento de los cafés cantantes. Tras la ópera fl amenca llegaron los espectáculos folclóricos y los tablaos, dando paso a los festivales, concursos, peñas, academias de baile…

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.