• MÚSICA POLICORAL DE LA CATEDRAL DE CUENCA II

    MOTETES DE CUARESMA Y ADVIENTO DE ALONSO XUÁREZ (1640-1696)

    FUENTE CHARFOLÉ, JOSÉ LUIS DE LA ALPUERTO Ref. 9788438104859 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Con la Música policoral de la Catedral de Cuenca II. Motetes de Cuaresma y Adviento de Alonso Xuárez (1640-1696), José Luis de la Fuente Charfolé, músico práctico, musicólogo, compositor y docente, continúa con la labor iniciada en el primer volumen de esta colección, Investigación y Patrimonio Musi...
    Dimensions: 320 x 230 x 20 cm Peso: 988 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    32,40 € 30,78 € 5%
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-381-0485-9
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/12/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : FUENTE CHARFOLÉ, JOSÉ LUIS DE LA
    • Número de pàgines : 256
    • Col·lecció : INVESTIGACIÓN Y PATRIMONIO MUSICAL
    • NumeroColeccion : 02
    Con la Música policoral de la Catedral de Cuenca II. Motetes de Cuaresma y Adviento de Alonso Xuárez (1640-1696), José Luis de la Fuente Charfolé, músico práctico, musicólogo, compositor y docente, continúa con la labor iniciada en el primer volumen de esta colección, Investigación y Patrimonio Musical, proyecto acometido entre la Editorial Alpuerto y el Centro de Investigación y Documentación Musical (CIDoM) de la Universidad de Castilla-La Mancha. Tras los motetes al Señor y los Santos, recogidos en ese primer volumen, encontramos aquí la transcripción de las obras incluidas en la sección XX del Catálogo musical del Archivo de la Santa Iglesia Catedral Basílica de Cuenca.
    Este trabajo excepcional mantiene los exigentes niveles científicos que caracterizan la labor del equipo del CIDoM, junto con una rigurosa edición y transcripción crítica, y que permitieron que el primer número de la colección, Música policoral de la Catedral de Cuenca. Motetes al Señor y los Santos de Alonso Xuárez (1640-1696), haya sido reseñado en el RILM (Répertoire International de Littérature Musicale).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.