• MÚSICA POLICORAL DE LA CATEDRAL DE CUENCA

    MISAS, MOTETES A SAN JULIÁN Y SECUENCIAS DE ALONSO XUÁREZ (1640-1696)

    FUENTE CHARFOLÉ, JOSÉ LUIS DE LA ALPUERTO Ref. 9788438105191 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Este nuevo título de la serie de trabajos sobre la música policoral que, para la catedral de Cuenca, compuso Alonso Xuárez (1640-1696), se centra en el estudio y edición crítica de las partituras del maestro de capilla contenidas en las secciones II, XIII y XIX del Archivo de música de la catedral. ...
    Dimensions: 320 x 230 x 22 cm Peso: 1360 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    32,40 € 30,78 € 5%
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-381-0519-1
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/10/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : FUENTE CHARFOLE, JOSE LUIS DE LA
    • Número de pàgines : 400
    • Col·lecció : INVESTIGACION Y PATRIMONIO MUSICAL
    • NumeroColeccion : 14
    Este nuevo título de la serie de trabajos sobre la música policoral que, para la catedral de Cuenca, compuso Alonso Xuárez (1640-1696), se centra en el estudio y edición crítica de las partituras del maestro de capilla contenidas en las secciones II, XIII y XIX del Archivo de música de la catedral. Su publicación y difusión sanciona la continuidad y feliz colaboración entre la Editorial Alpuerto y el Centro de Investigación y Documentación Musical (CIDOM) de la Universidad de Castilla-La Mancha, Unidad Asociada al CSIC.
    Este V volumen de la música policoral de la catedral de Cuenca se integra como el número 14 en la colección Investigación y Patrimonio Musical, una de las series académicas que encabezan las veinticinco colecciones de Bellas Artes más prestigiosas de nuestro país, según el informe realizado en 2018 por el grupo de Investigación sobre el Libro Académico del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (ILIA) que incluye todas las disciplinas de Humanidades y Ciencias Sociales: una información de referencia en el Scholarly Publishers Indicators (SPI).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.