• VUELTA POR MI CÁRCEL, UNA

    YOURCENAR, MARGUERITE ALFAGUARA Ref. 9788420426853 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «¿Quién puede ser tan insensato como para morir sin haber dado, por lo menos, una vuelta a su cárcel?» De ningún personaje suyo habló Marguerite Yourcenar con tanta ternura, con tanta profundidad, como de Basho, monje giróvago japonés que vivió en el siglo XVII. Ello, en el primer texto de esta re...
    Dimensions: 215 x 130 x 12 cm Peso: 250 gr
    Esgotat
    17,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-204-2685-3
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/10/1993
    • Any d'edició : 1993
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : YOURCENAR, MARGUERITE
    • Número de pàgines : 208
    • Col·lecció : LITERATURAS
    • NumeroColeccion : 717035

    «¿Quién puede ser tan insensato como para morir sin haber dado, por lo menos, una vuelta a su cárcel?»

    De ningún personaje suyo habló Marguerite Yourcenar con tanta ternura, con tanta profundidad, como de Basho, monje giróvago japonés que vivió en el siglo XVII.

    Ello, en el primer texto de esta recopilación que la autora misma tituló Una vuelta por mi cárcel y cuya lectura nos deja con un regusto de melancolía. Está sin terminar. Trata de muchos viajes (la travesía de Estados Unidos desde la costa este hasta Alaska, bajando luego hasta San Francisco, por ejemplo), pero el centro del libro es Japón, su teatro tradicional, sus héroes literarios como Mishima.

    La pasión que Yourcenar aporta al espectáculo del kabuki, el respeto y el apasionado interés que le inspiran los actores, poseen la milagrosa frescura de lo recién descubierto, junto con una increíble capacidad de maravilla y asombro.

    Una vuelta por mi cárcel es el recorrido final que Marguerite Yourcenar otorga al mundo, en los últimos años de su vida. La mirada exótica del que se va.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.