• FILL DEL VENT, EL

    MANKELL, HENNING TUSQUETS EDITORES Ref. 9788483831397 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El 1874, el suec HansBengler, després de deixar els estudis de medicina, decideix viatjar fins a l’Àfrica amb la intenció de trobar un insecte que ningú no hagi descobert encara i amb el qual vol fer-se famós. Allà l’espera una penosa travessia pel desert del Kalahari i una estació de servei regenta...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 462 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    19,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-8383-139-7
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/04/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : MANKELL, HENNING
    • Número de pàgines : 368
    • Col·lecció : L'ULL DE VIDRE
    • NumeroColeccion : 30
    El 1874, el suec HansBengler, després de deixar els estudis de medicina, decideix viatjar fins a l’Àfrica amb la intenció de trobar un insecte que ningú no hagi descobert encara i amb el qual vol fer-se famós. Allà l’espera una penosa travessia pel desert del Kalahari i una estació de servei regentada per WilhelmAndersson, un home suec que l’acull i que es dedica a la caça d’elefants. Un matí, Andersson apareix amb un nen negre que, segons sembla, ha quedat orfe. Impulsivament, Bengler l’adopta i, com que ja ha trobat el seu escarabat, torna a Suècia amb el nen. I l’anomena Daniel. En el camí de tornada, Bengler topa amb les primeres dificultats i els prejudicis cap al nen. «Seràs objecte de la curiositat, de les suspicàcies i malauradament també de la mala fe. A la gent l’espanta allò que no coneix. I tu ets un desconegut, Daniel», intenta explicar-li Bengler. I, en efecte, un cop arriben a Suècia, la vida «civilitzada» apaga a poc a poc  l’existència de Daniel, que se sent sol i traït, i que cada cop desitja amb més força poder tornar a l’Àfrica.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.