• WILD THING (BÈSTIA)

    BAZELL, JOSH BROMERA Ref. 9788490261248 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Uns fets semblants als del llac Ness estan succeint en un poble perdut de Minnesota, on ens retrobem amb Peter Brown, el metge seductor amb passat fosc i perseguit per la màfia de la novel·la Esquivant la mort, que ara es fa dir Lio­nel Azimut. Després de l'estranya proposta laboral d'un multimilion...
    Ancho: 150 cm Largo: 232 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    20,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9026-124-8
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/05/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : BAZELL, JOSH
    • Traductores : RÀFOLS GESA, FERRAN
    • Número de pàgines : 344
    • Col·lecció : L'ECLÈCTICA
    • NumeroColeccion : 224
    Uns fets semblants als del llac Ness estan succeint en un poble perdut de Minnesota, on ens retrobem amb Peter Brown, el metge seductor amb passat fosc i perseguit per la màfia de la novel·la Esquivant la mort, que ara es fa dir Lio­nel Azimut. Després de l'estranya proposta laboral d'un multimilionari, se submergeix en una expedició, amb una paleontòloga exuberant i autodestructiva com a acompanyant, a la recerca d'una suposada bèstia aquàtica. Viatjar a un lloc recòndit és una opció perfecta per continuar amagat dels mafiosos, però el poblet no resulta tan tranquil com esperava: malgrat la bellesa del paisatge, és un lloc empobrit i devastat per la drogra, que arrossega l'ombra d'unes quantes morts sense aclarir, i no és prou lluny perquè la Cosa Nostra s'oblidi d'en Brown.

    Una novel·la trepidant i hilarant en què Josh Bazell ens serveix un còctel d'acció, humor i vio­lència amb el seu estil irresistible.

     
    «Salvatgement divertida.» San Francisco Chro­nicle

     
    «Tan violenta i sexy com exageradament divertida.» The Plain Dealer

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.