• NECROPOLIS

    PAHOR, BORIS PAGES EDITORS Ref. 9788497791267 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En els quinze mesos d'internament als camps d'extermini, Boris Pahor va veure tants morts que cada dia de la seva llarga vida hauria pogut assistir a uns quants enterraments. Homenatjar els morts per a ell no és tan simple com dipositar una corona de flors al peu d'una làpida. Com tampoc el gest d'u...
    Dimensions: 210 x 135 x 15 cm Peso: 343 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    13,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9779-126-7
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/03/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : PAHOR, BORIS
    • Traductores : SKABEC, SIMONA
    • Número de pàgines : 256
    • Col·lecció : LO MARRACO
    • NumeroColeccion : 136
    En els quinze mesos d'internament als camps d'extermini, Boris Pahor va veure tants morts que cada dia de la seva llarga vida hauria pogut assistir a uns quants enterraments. Homenatjar els morts per a ell no és tan simple com dipositar una corona de flors al peu d'una làpida. Com tampoc el gest d'un soldat nazi que cedeix la seva ració d'arròs a un presoner no és suficient per redimir-lo de culpa. Amb la precisió d'un bisturí, Pahor ressegueix els llocs més dolorosos de la seva memòria. Però el perill no és només un testimoniatge del passat, sinó una anàlisi d'un perill sempre present. Ni els líders totalitaris, ni les idees poden provocar, tots sols, tant de mal. Dues noies que, tot passejant per una ciutat tranquil·la, pretenen no adonar-se que pel mateix carrer hi passen sis-cents presoners que fan un soroll infernal amb els esclops de fusta, són un bon exemple del perill d'una consciència gandula. Necròpolis és un llibre per aprendre a no apartar la mirada, mai.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.