• DIARIO I (1932-1987)

    TORGA, MIGUEL ALFAGUARA Ref. 9788420469669 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Este primer volumen de los diarios de Miguel Torga recoge una amplia y significativa selección que abarca los años transcurridos entre 1932 y 1987 y constituye un testimonio excepcional del devenir de la historia y la cultura contemporáneas. «Sí, soy un nudo de contradicciones. Pero ¿Qué pasaría ...
    Dimensions: 230 x 140 x 30 cm Peso: 250 gr
    Esgotat
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-204-6966-9
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/02/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : TORGA, MIGUEL
    • Número de pàgines : 480
    • Col·lecció : LITERATURAS
    • NumeroColeccion : 717035

    Este primer volumen de los diarios de Miguel Torga recoge una amplia y significativa selección que abarca los años transcurridos entre 1932 y 1987 y constituye un testimonio excepcional del devenir de la historia y la cultura contemporáneas.

    «Sí, soy un nudo de contradicciones. Pero ¿Qué pasaría si lo desatase?»

    La selección recoge reflexiones sobre grandes hechos históricos y culturales, la experiencia como médico y sus primeros pasos como escritor, su estrecha relación con España -un portugués hispánico, así se definió el autor de La creación del mundo- y América...

    Espejo en el que su autor se mira, reflexión sobre la realidad externa y el paisaje interior, libro de viajes, colección de poemas..., todo eso y más es este diario excepcional en el que el hombre y el escritor van dando cuenta ante sí y ante los demás de una intimidad compartida.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.