• INCREIBLE VIATGE DEL FAQUIR QUE VA QUEDAR ATRAPAT EN UN ARMARI D'IKEA, L'

    PUERTOLAS, ROMAIN ROSA DELS VENTS BUTXACA Ref. 9788417444686 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Una història hilarant i intel·ligent, en to d'humor i plena de picardia, que sedueix el cor i delecta l'esperit, i que alhora ens fa reflexionar sobre allò que és realment important a la vida L'increïble viatge del faquir que va quedar atrapat en un armari d'Ikea es una història divertida i amb més ...
    Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    8,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-17444-68-6
    • Encuadernació : BUTXACA
    • Data d'edició : 01/04/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : PUERTOLAS, ROMAIN
    • Traductores : MIREIA ALEGRE CLANXET;
    • Número de pàgines : 256
    • Col·lecció : FAQUIR A IKEA
    • NumeroColeccion : 01

    Una història hilarant i intel·ligent, en to d'humor i plena de picardia, que sedueix el cor i delecta l'esperit, i que alhora ens fa reflexionar sobre allò que és realment important a la vida

    L'increïble viatge del faquir que va quedar atrapat en un armari d'Ikea es una història divertida i amb més bombolles que la Coca-Cola, que alhora és el reflex d'una dura realitat: la lluita dels immigrants il·legals en el camí cap a la llibertat. Una faula del nostre temps, un viatge iniciàtic pel cor humà, una sàtira esbojarrada que transmet un missatge subtil.

    Dhjamal Mekhan Dooyeghas (vosaltres digueu «Ja'm queden dues eugues»), faquir indi força astut que viu de les seves martingales i trucs de poca volada, viatja a París per comprar un llit de claus a Ikea, model Könxokinsklaus, un luxe format per quinze mil claus desmuntables. Per adquirir-lo només duu un bitllet fals de cent euros.

    Meravellat per la gran varietat que ofereix aquesta botiga tan gran d'objectes per a la llar, decideix quedar-s'hi tota la nit per gaudir-la i recórrer-la tranquil·lament. Però quan el sorprenen el vigilants de ronda, no té més remei que amagar-se dins un armari. Dhjamal Mekhan Dooyeghas (vosaltres digueu «Quin embolic dues llengües») inicia així una aventura que mai no hauria somniat, a través de la qual aprendrà que és més plaent ajudar els altres que no pas enganyar-los.

    La crítica ha dit...

    «Aquestes aventures estan escrites amb virtuosa gràcia i, atès que els esdeveniments hilarants casen amb els destructius, també tenim un retrat fidel de l'Europa de Schengen, que tracta millor els armaris desmuntables que els immigrants desorientats.»

    Le Nouvel Observateur

    «Aquesta novel·la és una petita joia d'humor, una invitació a la tolerància, un conte de fades.»

    Livres Hebdo

    «El títol més original de la temporada, el llibre més divertit del moment i, per si no n'hi hagués prou, una reflexió sobre la dissort dels immigrants.»

    Radio RTL

    «Un ovni en el panorama literari francès. Un relat humanista que narra les aventures rocambolesques d'un faquir que es converteix en més bona persona en entrar en contacte amb els immigrants il·legals.»

    Canal de televisió TF1

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.