• HEREUS DE LA DERROTA, ELS

    FRANCO, JOSEP BROMERA Ref. 9788490269893 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    PREMIS LITERARIS CIUTAT D'ELX 2018PREMI DE NARRATIVA ANTONI BRUAndreu Artal esdevé un metge de reconeguda solvència, gràcies a la protecció i els consells de mossén Sebastià, qui l'ajuda a fer-se home, després d'haver-lo recollit dels carrers de la València posterior als decrets de Nova Planta, quan...
    Ancho: 150 cm Largo: 232 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    20,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9026-989-3
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/04/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : FRANCO, JOSEP
    • Número de pàgines : 248
    • Col·lecció : L'ECLÈCTICA
    • NumeroColeccion : 299
    PREMIS LITERARIS CIUTAT D'ELX 2018
    PREMI DE NARRATIVA ANTONI BRU

    Andreu Artal esdevé un metge de reconeguda solvència, gràcies a la protecció i els consells de mossén Sebastià, qui l'ajuda a fer-se home, després d'haver-lo recollit dels carrers de la València posterior als decrets de Nova Planta, quan era menut. Però, a pesar del seu èxit professional, la vida d'Andreu està marcada per la fugida a què ell i el seu amic i protector es veuen abocats per la hipocresia i la malícia de la Santa Inquisició, encarnada en la figura d'Antoni Fabra, que els acusa de sodomites. La falsa acusació els obliga a ocultar la seua identitat, a viure sempre pendents d'un fil i a viatjar d'un lloc a un altre, segons que els marque el destí...
    Josep Franco ens presenta en Els hereus de la derrota un retrat vivaç de la societat valenciana del segle XVIII, un moment històric ple de contrastos, de la mà d'un atípic protagonista que trenca els motles habituals.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.