• SONANTA DEL GRINGO, LA

    MEMORIAS DE UNA BLACK BEAUTY

    TORREBLANCA BARCONS, NURIA 66 RPM EDICIONS Ref. 9788494362156 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Los grandes guitarristas aseguran que sus guitarras sienten y padecen como mujeres. Esta es la historia de una Gibson Les Paul que cuenta sus vivencias, desde que un luthier le da vida en Michigan, hasta su llegada a una tienda de instrumentos de segunda mano en la calle Tallers de Barcelona. Allí c...
    Dimensions: 210 x 140 x 30 cm Peso: 175 gr
    Esgotat
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-943621-5-6
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/09/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : TORREBLANCA BARCONS, NURIA
    • Número de pàgines : 258
    • Col·lecció : SHAKE SOME ACTION
    • NumeroColeccion : 10
    Los grandes guitarristas aseguran que sus guitarras sienten y padecen como mujeres. Esta es la historia de una Gibson Les Paul que cuenta sus vivencias, desde que un luthier le da vida en Michigan, hasta su llegada a una tienda de instrumentos de segunda mano en la calle Tallers de Barcelona. Allí convive con los cuatro trabajadores de Rockin’ Barna, con la casera del local y con un gato llamado Wilko… Pero antes de llegar a Barcelona conocerá a un guionista de Hollywood, a un bluesman de Chicago, a un militar de la base de Rota, a unos gitanos del Puerto de Santa María, se cruzará con Joe Strummer en Madrid y arrastrará los excesos etílicos y sentimentales del rock’n’roll… y de la vida.
    El día que las guitarras hablen, os vais a enterar. Ella ya lo ha hecho.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.