• OBSERVATORIOS, LOS

    TORNAY, JOSE EDUARDO EDICIONES DE AQUÍ Ref. 9788493510305 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Salvador López Becerra (Málaga, 1957) es, además de poeta, editor y hombre de acción cultural, viajero apasionado y fotógrafo. Su poesía (de la que escribieron elogiosamente Manuel Andújar, Jorge Guillén, Juan Gil-Albert, Elena Martín Vivaldi o María Zambrano) ha sido traducida al albanés, inglés, f...
    Dimensions: 200 x 135 x 15 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    14,98 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-935103-0-5
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/01/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : TORNAY, JOSE EDUARDO
    • Número de pàgines : 188
    • Col·lecció : LOS DÍAS TERRESTRES
    Salvador López Becerra (Málaga, 1957) es, además de poeta, editor y hombre de acción cultural, viajero apasionado y fotógrafo. Su poesía (de la que escribieron elogiosamente Manuel Andújar, Jorge Guillén, Juan Gil-Albert, Elena Martín Vivaldi o María Zambrano) ha sido traducida al albanés, inglés, francés, holandés y árabe... y está presente en las más esenciales antologías de poesía española contemporánea. De entre su extensa bibliografía destacan: El Patio, Icástica, Riente Azar, Volvntad del Fvego, Cuadernos del Atlas, La Gacela y el Palmeral, Gozo Comunicado, Kabileño, Entiznar: una mirada al tatuaje marroquí y Tapices vistos del revés: Fábulas Beréberes del Medio Atlas. Fue presidente del Ateneo de Málaga, director de «Al Sur del Sur: otra mirada», jornadas de intercambio cultural inscritas en la iniciativa comunitaria Interreg: España-Marruecos y presidente del Ateneo hispano-marroquí.En la actualidad es director del Instituto Cervantes en Fez.Estos textos que ahora se publican configuran, junto a Derechos del Corazón y Mudra, la búsqueda espiritual del autor por Oriente. Muy lejos están de la mera impresión geográfica o anecdótica. Desde la más depurada metáfora del viaje como encuentro con uno mismo, nuestro autor detiene su mirada y reflexiona buscando en el otro, en lo otro, su verdad interior. El viaje que todos debiéramos realizar emprende y culmina aquí y nos propone, ya desde la cita inicial del gran místico Kabir, instalarse en el momento presente, saborear la espera, el tiempo que vivimos?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.