• JARDÍN DE LA OCA, EL

    MARTINEZ DE LEZEA, TOTI EREIN ARGITALETXEA Ref. 9788491095255 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Para unos “El Jardín de la Oca” es un camino iniciático, para otros, un tablero de adivinación o un plano secreto y para la mayoría, la senda que lleva a la tumba de un apóstol venerado. ¿Y si todos ellos tuvieran parte de razón? A la búsqueda de una respuesta, incontable número de personas han cami...
    Ancho: 150 cm Largo: 225 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    20,00 € 19,00 € 5%
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9109-525-5
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/12/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : MARTINEZ DE LEZEA, TOTI
    • Número de pàgines : 424
    • Col·lecció : BIBLIOTECA TOTI MARTINEZ DE LEZEA
    Para unos “El Jardín de la Oca” es un camino iniciático, para otros, un tablero de adivinación o un plano secreto y para la mayoría, la senda que lleva a la tumba de un apóstol venerado. ¿Y si todos ellos tuvieran parte de razón? A la búsqueda de una respuesta, incontable número de personas han caminado a lo largo de varios siglos hasta el Finis terrae, el final de la Tierra, por la ruta de las estrellas, el arco-iris del dios Lug de los celtas, el río eterno de árabes y judíos, el Camino de Santiago de los cristianos.
    Esta historia transcurre a mediados del siglo XIII por los caminos de La Rioja, Burgos, León y Galicia, tierras de misterios, de viejas creencias, catedrales, de viajeros de diversas procedencias y religiones y, también, de aventureros, visionarios y maleantes.
    En ella coinciden Robert Lepetit, “el Bugre”, un fraile expulsado de la Iglesia, Ezequiel Falaquera, médico judío, y Hadi al-Suri, herbolario musulmán, cada uno de ellos empeñado en descifrar, a su manera, las claves del misterioso “Jardín de la Oca”.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.